Επικοινωνήστε μαζί μας

Ακολουθήστε μας

Τα οφέλη των λεμφικών χειρισμών.

  Οι λεμφικοί χειρισμοί έχουν την ιδιότητα να βελτιώνουν την υγεία: Διώχνουν τις τοξίνες από τον οργανισμό, εξαφανίζουν τα πρηξίματα, ενώ συγχρόνως βελτιώνουν την όψη της κυτταρίτιδας.

  Η λέμφος είναι το πιο σημαντικό υγρό στο σώμα μας, μετά το αίμα. Είναι το αμυντικό μας σύστημα και ταυτόχρονα το σύστημα που διώχνει τις τοξίνες.

  Σε ποιες γυναίκες απευθύνονται;

  Οι λεμφικοί χειρισμοί απευθύνονται σε γυναίκες κάθε ηλικίας, ακόμα και σε έφηβες, οι οποίες χρειάζονται να απαλλαχθούν από κατακράτηση υγρών. Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί ότι οι λεμφικοί χειρισμοί είναι ιδανικοί και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, ήδη από τον 1ο μήνα, αρκεί να πραγματοποιούνται από έμπειρους επαγγελματίες υγείας.


  Πόσες συνεδρίες λεμφικών χειρισμών χρειάζονται;

  Χρειάζονται 4-5 συνεδρίες για να δείτε αποτελέσματα. Σίγουρα, όμως, κάθε περίπτωση είναι μοναδική και ο φυσικοθεραπευτής θα σας πει πόσες ακριβώς θα χρειαστείτε.

  Σε ποιες περιπτώσεις αντενδείκνυται;

  Σε σοβαρές παθολογικές όπως όγκοι, θρομβώσεις κλπ.

  Όλα στη ζωή χρειάζονται συντήρηση. Αν τα κιλά σας είναι φυσιολογικά και γυμνάζεστε θα χρειαστείτε πολύ λιγότερη. Αν, όμως, κάνετε καθιστική ζωή, θα σας πρότεινα να εντάξετε τους λεμφικούς χειρισμούς μια φορά το μήνα στο πρόγραμμα σας.



(Πηγή mama365.gr)