Επικοινωνήστε μαζί μας

Ακολουθήστε μας

Η τεχνική Marmet, που πρέπει να ξέρει κάθε γυναίκα που θηλάζει.

  Σας προσφέρει βοήθεια σε πολλές δύσκολες καταστάσεις, όταν το γάλα δε ρέει, όταν έχετε πολύ γάλα και θέλετε να ελαφρύνετε λίγο το στήθος σας ή και όταν το παιδί σας για λίγο καιρό δεν μπορεί να πιει στο στήθος, για να βγάζετε γάλα και να διατηρείτε την ποσότητά του σταθερή.

  Πολλές γυναίκες προτιμούν την τεχνική αυτή από το θήλαστρο, γιατί τις πονάει λιγότερο και την αισθάνονται σαν κάτι πιο φυσικό.Για τις γυναίκες που προτιμούν να βγάζουν το γάλα τους με το θήλαστρο, η μέθοδος αυτή είναι μια πολύ καλή προετοιμασία, ώστε να αρχίσει να ρέει το γάλα. Κατά την άντληση του γάλακτος με το θήλαστρο, μπορούν έτσι γρήγορα να φτάσουν και στο τελευταίο γάλα που είναι πολύ πλούσιο σε λιπαρά. Το γάλα αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τα μωράκια που έχουν έρθει πρόωρα στον κόσμο, γιατί τα βοηθά να κερδίσουν γρηγορότερα βάρος.

  Επίσης, για όσες μητέρες έχουν φτάσει στο σημείο του απογαλακτισμού αυτή η τεχνική είναι πολύ χρήσιμη για να ''διαλύσει'' τυχόν υπολείμματα ''ύποπτα'' για τη μετέπειτα δημιουργία οζιδίων στο στήθος.

  Ζητείστε την συνδρομή ενός εξειδικευμένου επαγγελματία υγείας και ενισχύστε την προσπάθεια σας για τον μητρικό θηλασμό, το σημαντικότερο εφόδιο για το μωρό σας.


(Πηγή thilasmos.gr)